-
آنتالپی..
جمعه 16 بهمنماه سال 1388 11:25
ادامه مطلب...
-
محلولها
جمعه 16 بهمنماه سال 1388 02:49
بیا اینجا
-
ترکیبات یونی
جمعه 16 بهمنماه سال 1388 02:47
بیا و ببین
-
خواص تناوبی عناصر
جمعه 16 بهمنماه سال 1388 02:46
لینک
-
ترکیبات آلی
جمعه 16 بهمنماه سال 1388 02:44
اینجا
-
ساختار اتم
جمعه 16 بهمنماه سال 1388 02:42
بیا این تو
-
ترکیبات کووالانسی۱
جمعه 16 بهمنماه سال 1388 02:41
برو اینجا
-
قانون هس
جمعه 16 بهمنماه سال 1388 02:40
قانون هس بیانگر این نکته است که گرمای آزاد شده یا جذب شده در یک واکنش شیمیایی به تعداد مراحل انجام واکنش وابسته نبوده اگر واکنش در یک یا چند مرحله انجام شود، این مقدار یکسان خواهد بود. کاربرد با استفاده از این قانون میتوان گرمای واکنشهایی که شرایط انجام آنها سخت بوده یا اندازهگیری گرما در آنها امکانپذیر نیست، را...
-
استوکیومتری وواکنشهای شیمیایی
جمعه 16 بهمنماه سال 1388 02:38
اینجا رو ببین
-
ترمودینامیک شیمیایی
جمعه 16 بهمنماه سال 1388 02:36
اینجا رو کلیک کن
-
تفکیک بازهای ضعیف در آب
جمعه 16 بهمنماه سال 1388 02:35
نگاه کلی در طول تاریخ شیمی مفاهیم مختلفی از اسید و باز ارائه شده است. از روی خواص محلولهای آبی این مواد ، اسید به عنوان مادهای ترش مزه که رنگ کاغذ تورسنل را قرمز و بازها را خنثی میکند، شناخته شده بود. باز هم به عنوان مادهای تلخ مزه که رنگ کاغذ تورسنل را آبی کرده و اسیدها را خنثی میکند، مشهور بود. بعدها نظریات...
-
نمونه سوال شیمی ۲ پیشدانشگاهی
جمعه 16 بهمنماه سال 1388 02:33
برو ادامه -برای هریک از عبارات زیر توضیح بنویسید. (1) الف) نقطه هم ارزی ب) آبکاری 2- درستی یا نادرستی هریک از عبارات زیر رابا ذکر دلیل مشخص کنید. (1) الف) قدرت اسیدی (Cl3CCOOH ) بیشتر از(Cl2CHCOOH ) است. ب) اگر 10 3- با یکی از کلمات (بافری-اسیدی- خنثی –بازی و آمفوتری )عبارات زیر را تکمیل کنید.(75/.) الف) در مدل آرنیوس...
-
رسم ساختار لوییس
جمعه 16 بهمنماه سال 1388 02:31
رسم ساختار لوویس : ساختارهای لوویس برای نشان دادن توزیع الکترون های ظرفیت و تئوری VSEPR برای توصیف شکل مولکول هاست. رسم ساختار لوویس : 1- محاسبه ی مجموع الکترون های ظرفیت با جمع شماره گروه اتم ها. ( برای شماره گروه های دورقمی از آخرین رقم استفاده می شود.) 2- برای آنیون های چند اتمی بار منفی به تعداد الکترون ها اضافه...
-
انفجار آرد!!!
جمعه 16 بهمنماه سال 1388 02:29
تعجب نکن! آیا آرد (آرد گندم) میتواند منفجر شود؟ همه میدانیم که بیشتر گندم سفید از نشاسته درست شده است . و میدانیم که نشاسته از کربوهیدرات ساخته شده است یعنی از به هم پیوستن زنجیره ی مولکولهای شکر . هر کسی که تا بحال مارشمالو (نوعی شیرینی خمیرمانند )را اتش زده باشد میداند که شکر براحتی میسوزد , پس ارد هم میتواند.آرد و...
-
ذرات بنیادی
جمعه 16 بهمنماه سال 1388 02:28
ادامه رو ببین کوارک چیست ؟ کوارک چیست ؟ مدت زیادی این طور تصور می شد که پروتونها و نو ترونها ذرات بنیادی هستند وبنابراین گمان می رفت مثل تقسیم الکترون دیگرقابل تقسیم نبوده و دارای یک ساختار داخلی نیستند امروزه می دانیم که نو کلئونها یا به عبارت دیگر پروتونها و نو ترونها خود از ذرات کوچکتری ساخته شده اند که کوارک...
-
کار.....!
جمعه 16 بهمنماه سال 1388 02:25
اگه کاری رو که انجام میدی دوست نداری .......... ادامه مطلب لینک دانلود
-
شاهکار خلقت
جمعه 16 بهمنماه سال 1388 02:23
شاهکار خلقت آب است نه با خواص ظاهری که همه میدانند بلکه با خواصی که ...... ادامه مطلب دانلود کنید
-
انمیشن مربوط به شیمی
جمعه 16 بهمنماه سال 1388 02:19
توجه:با اینترنت پر سرعت امکان این مشاهده وجود دارد لینک را در ادامه ببینید لینک
-
اسید
جمعه 16 بهمنماه سال 1388 02:16
ادامه تعریف قدیمی اسیدها موادی ترش مزه اند خاصیت خورندگی دارند شناساگرها را تغییر رنگ میدهند و بازها را خنثی میکنند. بازها موادی با مزهٔ گس -تلخ اند حالتی لزج دارند شناساگرها را تغییر رنگ میدهند و اسیدها را خنثی میکنند. لی بیگ : اسیدها موادی اند که در ساختار خود هیدروژن یا هیدروژن هایی دارند که در واکنش با فلزها...
-
اسید ۱
جمعه 16 بهمنماه سال 1388 02:14
ادامه.. نام گذاری اسیدها بر اساس آنیون هایشان نام گذاری میشوند. پسوند یونی را حذف و با پسوندی جدید جایگزین میکنیم (گاهی اوقات پیشوند)، طبق جدول زیر. برای مثال، HCl دارای آنیون کلرید است، پس پسوند -ید نام را به صورت هیدروکلریک اسید درمی آورد. پیشوند آنیون پسوند آنیون پیشوند اسید پسوند اسید مثال پر ات پر یک اسید...
-
اسید۲
جمعه 16 بهمنماه سال 1388 02:13
ادامه مطلب دید کلی تیتراسیونهای خنثیشدن بطور گسترده در تعیین غلظت آنالیتهایی کاربرد دارند که یا اسید و یا باز هستند، یا با استفاده از روشهای مناسب به چنین گونههایی تبدیل میشوند. آب ، حلال معمول برای تیتراسیون خنثیشدن است، زیرا بسادگی در دسترس و ارزان و غیرسمی است. پایین بودن ضریب انبساط دمایی آن یک خاصیت اضافی...
-
اسید و باز در بدن
جمعه 16 بهمنماه سال 1388 02:11
ادامه مطلب توجه فرمایید غذایی که ما مصرف می کـنیم با اکسیژن ترکیب گردیده و انـرژی تـولید میـکند امـا پـس ازسوختن، غذا تبدیل به یک پسـماند اسیدی شده و وارد جریان خون میگردد. این مواد زائد از طریق تعریق و ادرار دفع می گردند اما همیشه بدن قادر نیست تا با این افزایش اسیدیته مقابله کند. این مواد زائد اسیـدی غالبا از...
-
شعار وبلاگ
جمعه 16 بهمنماه سال 1388 02:09
ز گهواره تا گور دانش بجوی با سلام به پیشگاه امام زمان (عج) این وبلاگ جهت پیشبرد اهداف عالی تعلیم و تربیت اسلامی- شیعی از طرف اینجانب راه اندازی شده است امید است در این گام مهم رو سفید باشم